İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi

Ara

"Arıcılık Kursu Sertifika Töreni" Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ercan Metin ve Müdürümüz Saffet Yılmaz'ın katılımlarıyla yapıldı. Arıcılık öğretmenimiz Aslan Korkmaz ve kursiyerlerimize başarılar diliyoruz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 24 engelli bireyin üretimde söz sahibi olmaları için düzenlenen kurs merkezindeki üretim alanındaki tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ekm

Müdürümüz Saffet YILMAZ'ın katılımlarıyla Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

CUMURİYETİMİZİN 100. YILI KURSLARIMIZ TARAFINDAN COŞKUYLA KUTLANDI. ÖĞRETMENLERİMİZE VE KURSİYERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

TSM koromuz Şef Berk Özçam yönetiminde bu yılın ilk konserini 20 Ocak gecesi Mustafa Saffet Kültür Merkezinde vermiştir. Milli Eğitim Bakanlığının "ŞARKILAR BİZİ SÖYLER BİZDE ŞARKILARI" projesi kapsamında "ZEKİ MÜREN ŞARKILARI" konulu konserimiz halkımız tarafından büyük ilgi gördü. Kültür Bakanlığı Sanatçısı Aylin Şengün Taşçı'nın da katılımıyla renklenen konserimiz beraber ve solo şarkılarla devam etti. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan başta Müdürümüz Saffet YILMAZ'a, şefimiz Berk ÖZÇAM'a ve Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi öğretmen ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ock

Türk Sanat Müziği koromuzun kış konseri basında geniş yer aldı. Halkımızın bilgilenmesi ve etkinliklerimizden daha fazla haberdar olmasını sağlayan ATAŞEHİR HABER, GAZETE ATAŞEHİR ve İTV HABER gazetelerine teşekkür ederiz.

Ara

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi olarak Milli Eğitim Bakanlığı'nın  AİLE OKULU PROJESİ kapsamında Nisan 2022'den itibaren Aile Okulu programıyla velilerin yanında olmaya devam ediyoruz. Pek çok konuda okullarda ve merkezimizde açtığımız kurslarımız basınında dikkatini çekti. ATAŞEHİR GÜNDEM gazetesinin haberiyle daha çok vatandaşımıza ulaştık. Haber için Ataşehir Gündem gazetesine teşekkür ederiz.

Eyl

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi olarak RESİM kursiyerlerimizle yaptığımız YAZA VEDA etkinliğimiz basında da büyük ses getirdi. İTV HABER gazetesi hem etkinliğimizi takip etti hemde daha fazla vatandaşımızın etkinliklerimizden haberdar olmasını sağladı. Bu güzel etkinliğimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Eylül ayında başlayan Piyano, Gitar, Şan, Keman, Bağlama ve Yan Flüt kursiyerlerinin çalışmaları ve müzik öğretmenlerinin yönlendirmeleri ile İçerenköy Kurs Şubesindeki yeniden düzenlenen kurs binasının arka bahçesinde yaklaşık 50 kursiyerin ve öğretmenlerinin sahne aldığı konser programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konser programı sonunda Kurum Müdürü Saffet YILMAZ konsere katılanlara hitabında "Bu akşamın oluşumda başrol oynayan müzik öğretmenlerine, kursiyerlere ve müzik alanında kursların oluşumuna katkıda bulunan Kurum Müdür Yardımcısı Ayşegül ŞEN başta olmak üzere kurum müdür yardımcılarına ve kurum personeline teşekkür etti. Kurumumuza ait İçerenköy ve Cemile Besler Kurs Merkezlerinde piyano, şan, gitar, keman, bağlama ve yan flüt kurslarının olduğunu ve yeni dönemde daha da yaygın şekilde Ataşehir'de her yere ulaşacaklarını ifade etti.Konser programına katılan herkese teşekkür ederek tüm vatandaşları Kurum etkinliklerine davet etti."

Bahçe Konseri saat 17.30 başlayıp seyircilerin de konsere eşlik etmesi ile beraber yaklaşık 2 saat sürdü. Konser sırasında çevre apartmanlardan da yoğun ilgi gören ve alkış toplayan program sonunda Kurum Öğretmenleri kendi aralarında güzel şarkılar söylerek programı sona erdirdiler.

Haz

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI içinde WATER GARDEN AVM'de açılan ataşehir halk eğitimi merkezi YIL SONU SERGİSİ basında geniş yer aldı. İTV, ATAŞEHİR HABER ve ATAŞEHİR GÜNDEM gazetelerinde yer alan sergimiz vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Nis

ATAŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ olarak "BİR DİLEK TUT" dedik ve çocuklarımızı 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINDA sevindirmek için bir iyilik hareketi başlattık. Başta Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı ERTAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail GÜNDAY'ın destek ve katkılarıyla tüm Ataşehir halkı tek yürek oldu. Çocuklarımızın dileklerini bir bir yerine getirdik. Projenin her anında bize sonsuz destek veren Müdürümüz Saffet YILMAZ'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz...

Mrt

Geri dönüşüm kütüphanemizin açılış töreni basında büyük yer aldı. Kütüphanemizin açılış töreni İTV HABER ve GAZETE ATAŞEHİR'de yer alarak daha fazla vatandaşımızın haberdar olması sağlandı.

Şbt

FUTBOL AKADEMİSİ açılış törenimize katılan ve bugüzel etkinliği haber yapan ATAŞEHİR GÜNDEM ve GAZETE ATAŞEHİR gazetelerine daha fazla insanımıza ulaşmamıza yaptıkları katkılardan ötürü teşekkür ederiz.